Profile

Join date: Apr 10, 2022

About

Film előzetesét és foglalj Sonic, a sündisznó 2. mozijegyet online,Sonic, a sündisznó 2. teljes film magyarul videoa, Sonic, a sündisznó 2. magyar film 720p 2022, [teljes film] Sonic, a sündisznó 2. magyarul indavideo, Sonic, a sündisznó 2. 2022 teljes film online indavideo,filmek, film adatlapok, online sorozatok, online film adatlapok, online filmek, sorozat adatlapok,Sonic, a sündisznó 2. , Sonic, a sündisznó 2. bemutató dátuma, Sonic, a sündisznó 2. előzetes, jegyfoglalás


Filmet nézni|>> https://movies.stream4u.live/movie/675353-sonic-the-hedgehog-2/

Film letöltése|>> https://movies.stream4u.live/movie/675353-sonic-the-hedgehog-2/

Nézdni Sonic, a sündisznó 2. (2022) teljes film magyarul,Élvezheted az online filmek magyar felirattal ingyen a neten és regisztráció nélkül.\

Sonic, a sündisznó 2. teljes film magyarul

Sonic, a sündisznó 2. teljes film

Sonic, a sündisznó 2. online magyarul

online filmek mozicsillag

Sonic, a sündisznó 2. mozicsillag

Sonic, a sündisznó 2. online

Sonic, a sündisznó 2. teljes film magyarul videa

Sonic, a sündisznó 2. online

Sonic, a sündisznó 2. teljes film magyarul videa mozicsillag 2022

Sonic, a sündisznó 2. online film mozicsillag

Sonic, a sündisznó 2. teljes film videa

Sonic, a sündisznó 2. videa

Sonic, a sündisznó 2. teljes film

Sonic, a sündisznó 2. teljes film magyarul

Sonic, a sündisznó 2. filmek magyarul

teljes filmek magyarul videa 2022

Sonic, a sündisznó 2. film magyarul

Sonic, a sündisznó 2. videa

Sonic, a sündisznó 2. 2022 teljes film magyarul

Sonic, a sündisznó 2. videa

Sonic, a sündisznó 2. online teljes film magyarul

Sonic, a sündisznó 2. teljes film magyarul mozicsillag

online filmek

mozicsillag online

mozicsillag 2022 filmek

Sonic, a sündisznó 2. teljes film magyarul videa


Hivatalos tartalom

Batman (Robert Pattinson) már két éve rója Gotham City utcáit, és üldözi a város gonosztevőit – így hát egyre mélyebbre merül a sikátorok sötétségébe. Már alig néhány emberben bízhat: mindenfelől korrupt hivatalnokok és romlott nagymenők veszik körül. csupán Alfred Pennyworth-szel (Andy Serkis) és Jame Gordon hadnaggyal (Jeffrey Wright) oszthatja meg a titkait. Egyedül maradt: rajta kívül nincs más, aki bosszút állhatna a város lakóinak sérelmeiért.

Egy gyilkos épp Gotham elitjét veszi célba, és a szadista machinációi után hátrahagyott titokzatos nyomok a világ legnagyobb detektívjét a város alvilágába vezetik. Ott találkozik Selina Kyle-lal, vagyis Macskanővel (Zoë Kravitz), Oswald Cobblepottal, a Pingvinnel (Colin Farrell), Carmine Falcone-nal (John Turturro) és Edward Nashtonnal, Rébusszal (Paul Dano). A bizonyítékok azonban a saját otthona felé vezetik, és minél jobban szűkül a gyanúsítottak köre, annál félelmetesebbé válik.

Batmannek új szövetségeket kell kötnie, le kell lepleznie az igazi bűnöst, és meg kell szabadítania Gothamet a hatalmaskodás és a korrupció pestisétől.

Az egyik legmenőbb képregényhős fantasztikus szereposztással tér vissza, és közben látványosabb, izgalmasabb és keményebb, mint valaha.

ÉRDEKESSÉGEK: Sonic, a sündisznó 2. (2022)

A film összbevétele 10 998 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 137 722 120 forintot termelt. A hazai mozik összesen 74 755 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

Matt Reeves a filmet a detektívtörténet, az akciófilm és a pszichológiai thriller keverékeként írta le. (csd)

Robert Pattinsont a Val Kilmer által viselt Batman öltözékben castingolták, a ruha a Mindörökké Batman című filmben látható. (csd)

Zoë Kravitz és Robert Pattinson ugyanazt a tanácsot kapták "elődeiktől", Michelle Pfeiffertől és Christian Bale-től: "Győződj meg róla, hogy jelmezben is ki tudsz menni a mosdóba." (csd)

Matt Reeves a Batman: Ego, a Batman: The Long Halloween és a Batman: Year One című képregényekből merített inspirációt. (csd)

A film rendezője, Matt Reeves egy későbbi interjúban elárulta, hogy Bruce Wayne szerepét határozottan Robert Pattinsonra szabva írta meg a forgatókönyv fejlesztése során, noha az előkészületek ezen fázisában még egyáltalán nem volt biztosra vehető, hogy Pattinson egyáltalán elvállalja a szerepet. (csd)

Robert Pattinsonnal a Tenet első forgatási napjain készített tesztfelvételt a Warner, ami miatt a színésznek hazudnia kellett a film rendezőjének, Christopher Nolannek. Nolan azonban hamar leleplezte a színészt. (hp)

A filmbéli Batmobile egy klasszikus, de átépített járgány. A kocsit Neal Adams a 70-es években megjelent képregényében ábrázolt Batmobile inspirálta. (hp)

Batman szerepére Jack Reynor, Alexander Ludwig, Jack O'Connell, Aaron Taylor-Johnson, Armie Hammer és Nicholas Hoult is esélyes volt, de végül Robert Pattinson lett a befutó. (hp)

A pletykák szerint a filmben Batman több ikonikus nemezise is fel fog tűnni, beleértve Rébuszt, Pingvint, Carmine Falcone-t és Macskanőt is. (hp)

Matt Reeves eredetileg Mahershala Alit szerette volna megnyerni Jim Gordon felügyelő szerepére, azonban a színész a Penge-főszerepe miatt nem tudta vállalni a felkérést. (hp)

A film munkacíme 'Vengeance', vagyis Bosszú volt. (hp)

2017. májusában elterjedt a pletyka, hogy Josh Gad alakíthatja Pingvint a filmben. A hír alapjául az szolgált, hogy a sztár kiposztolt egy képet a hivatalos Twitter csatornáján Batman egyik legnagyobb ellenségéről, Pingvinről, melyhez nem írt semmilyen kommentárt, miközben néhány nappal korábban a közösségi oldalon a DC vezetői, Jon Berg és Geoff John követni kezdték a színész csatornáját. Épp ez történt Joe Manganiello és Rick Famuyiwa esetében is, mielőtt hivatalossá vált volna, hogy leszerződtek a DC-vel. (hp)

Ez az első olyan Batman-film, amelyben a fekete szemsmink kivehető a maszk alatt. A korábbi filmes változatokban a smink egyszerűen eltűnt, miután Bruce levette a maszkot. (csd)

Nézdni Sonic, a sündisznó 2. (2022) teljes film magyarul,Élvezheted az online filmek magyar felirattal ingyen a neten és regisztráció nélkül.

Hogyan nézhetem meg ingyenesen a Sonic, a sündisznó 2. (2022) teljes filmet online?

Ha a film tetszett akkor,Ez az oldal a legjobb hely nézni teljes film magyarul es HD minőségben online ingyenes.

Hol Nézhetek teljes film magyarul Az Sonic, a sündisznó 2. HD Minőségben?

Ez az oldal a legjobb hely nézni teljes film magyarul es HD minőségben online ingyenes.

Sonic, a sündisznó 2. teljes film online magyar felirattal és ingyen. Nézd meg a teljes filmet online ingyen magyar audió formátumban, felirattal és vágások nélkül HD minőségben │ Teljes HD – 460p – 720p – 1080p – BRRip – DvdRip

|FILMEK| HD Sonic, a sündisznó 2 2022 Film Videa Ingyen teljes magyarul

More actions